Diálogos Itinerantes de Maja Zawierzeniec. To nowa propozycja, dzięki której nasza ramówka poszerza się o dodatkowy  języku hiszpański.

 

DIÁLOGOS ITINERANTES: El mundo hispanohablante en la interpretación de una polaca mexicanizada: cultura, sociedad, lengua, política; en serio y con humor.

Wtorek, 16:00 Warszawa/Madrid, 11:00 Buenos Aires, 10:00 La Habana, 9:00 Ciudad de México, Bogotá, Lima, Quito.

Serdecznie zapraszamy!

Kategorie: Aktualności

0 Komentarzy

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Translate to